Akçakale'de selin yaraları sarılıyor

Akçakale’de meydana gelen sel felaketinin ardından, sağanak yağışlardan etkilenen yolları onarmak amacıyla başlatılan stabilize yol yapım çalışmaları hız kazandı.

Akçakale'de selin yaraları sarılıyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKÇAKALE - Akçakale Belediyesi, sağanak yağışların ardından başlatılan stabilize yol yapım çalışmaları, yolları onarmak için saha çalışmalarına hız verdi. 

Akçakale Belediyesi, etkili olan sağanak yağışların ardından havaların açılmasıyla birlikte saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  Akçakel belediyesi bu kapsamda hazrıladıkları 

Kırsal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı ekipler, Ceylanlı Mahallesi Dumanlı Sokak’ta stabilize yol yapım çalışmalarına başladı.

Kısa sürede başlatılan çalışmalar mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılanırken, Mahalle Muhtarı Mehmet Şerbetiçen de yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Ecz. Abdülhakim Ayhan’a teşekkür etti.

“İLÇEMİZİN HER NOKTASINDA ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ”

Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımızın ulaşımını daha güvenli ve konforlu hale getirmek için ilçemizin her noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yağışlardan etkilenen yollarımızı hızlı bir şekilde iyileştirerek hizmete sunmaya devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı.

Akçakale'de selin yaraları sarılıyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.